Ігор Вонс: Бізнес-інкубатор має стати місцем,де народжуються і зростають успішні бізнес-проекти

Ігор Вонс: Бізнес-інкубатор має стати місцем,де народжуються і зростають успішні бізнес-проекти

24.02.18 15:50 0 540
Відбувся другий конкурсний відбір кандидатів на участь в Регіональному бізнес-інкубаторі, мета якого – підтримка малого та середнього бізнесу. Започаткований проект за ініціативи Тернопільської обласної державної адміністрації.

Про реалізацію проекту, який дозволить безкоштовно навчатись підприємництву та отримати бізнес-наставництво від органів державної влади, наукових, банківських установ, бізнес-об'єднань, успішних підприємців області, досвідчених менторів та експертів з бізнес-середовища, розповів заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації, голова конкурсної комісії Ігор Вонс.

За його словами, відкриття навіть маленької власної справи – це хороша альтернатива найманій праці, і вона дедалі популярніша на Тернопільщині. Адже, як відомо, за підсумками 2017 року в області зареєструвалися близько 5 тисяч фізичних осіб-підприємців.

«Створення умов для самозайнятості населення є прогресивною стратегією. До неї вдавалося багато країн, котрі нині мають успішні показники економічного зростання. Ми бачимо, що на Тернопільщині є велика зацікавленість у відкритті власної справи, але для цього не створені ще всі необхідні умови, адже бракує підтримки таким підприємцям-початківцям. Саме тому бізнес-інкубатор має стати місцем, де народжуються і зростають успішні проекти», – підкреслив Ігор Вонс.

Власне, під час другого конкурсного відбору учасники презентували свої проектні ідеї та бізнес-плани в різних галузях: від створення сільськогосподарських кооперативів та фермерських господарств до комплексу оздоровлення бджоло продуктами, обробки та розпилення природного каменю.

Як повідомили в департаменті економічного розвитку і торгівлі ОДА, ті, хто не встиг зробити перший крок до реалізації своєї ідеї, можуть долучатися до участі у бізнес-інкубаторі. Але, увага, кількість місць обмежена! Тому варто поквапитися.

За детальнішою інформацією звертайтесь у Тернопільський регіональний центр підтримки підприємництва за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, каб.837, тел.: 098 64 86 086, 25 25 85,

e-mail: ternopil.vrp@gmail.com.

Детальніше за посиланням:

http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/publication/content/26830.htm

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1201505359953047

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Епідемічний поріг ...
Наступна новина: У Чернігові чотири ...

КОМЕНТАРІ