Дві громади на Тернопільщині отримали комп’ютерне обладнання для соціальних фронт-офісів

Дві громади на Тернопільщині отримали комп’ютерне обладнання для соціальних фронт-офісів

24.02.18 14:41 0 452
Днями дві об'єднанні територіальні громади області, а саме: Шумська й Теребовлянська, отримали сучасне комп'ютерне обладнання для соціальних фронт-офісів. Відтепер соціальні послуги для жителів цих громад будуть ще зручнішими, комфортнішими та ближчими.

Власне, комп'ютерне обладнання для фронт-офісів цих ОТГ вдалося забезпечити в рамках спільного проекту Міністерства соціальної політики України та Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», а також за сприяння департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації.

Завдяки комп'ютерному обладнанню та ліцензійному забезпеченню до нього надання соціальних послуг населенню буде якіснішим та оперативнішим.

«Реалізація даного проекту дозволить звертатись за соціальними допомогами, пільгами та субсидіями безпосередньо у селах об'єднаних громад, а також отримувати потрібну людям інформацію соціального характеру на місцях», – підкреслив директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вадим Боярський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ