Як обрати фен для волосся,враховуючи різновиди продукції

Як обрати фен для волосся,враховуючи різновиди продукції

26.02.18 13:40 0 4917

Фен для волосся – запорука створення гарної зачіски та невід’ємний атрибут в арсеналі кожної дівчини, що полегшує догляд за волоссям. Від вибору фену залежить то, як довго він прослужить, а також зручність у використанні. Обираючи ту чи іншу модель не достатньо керуватися ціною приладу. Більш важливим є поняття якості та функціональності.

Серед безлічі моделей слід виділити такі різновиди:

  • Професійний.
  • Побутовий.
  • Дорожній.

Професійні фени можуть працювати з безліччю насадок. Як правило, вони вміщають кілька функцій і допомогають створити неймовірну зачіску максимально швидко. Такі моделі мають виску потужність – як правило вище 2000 Вт., що дозволяє просушити волосся за лічені хвилини. Цим він і відрізняється від інших пристроїв, що в більшій мірі використовуються в домашніх умовах. Ще одна відмінність професійного фену - велика вага. Він доволі важкий у використанні і не зручний для тих, хто не має відповідних навиків.

Побутовий фен

Що стосується побутових моделей, то сама їх назва говорить за себе. Вони йдуть в своїй більшості для домашнього використання. Такі моделі мають середню потужність – як правило від 1500 до 2000 Вт. Стандартний варіант – це модель з двома швидкостями і трьома температурними режимами. З допомогою побутового фену легко створити зачіску на короткому, середньому і довгому волоссі. Також слід відмітити лагідне відношення до волосся – фен не пересушує локони, а якщо разом з феном використовувати засоби термозахисту, пошкодження волосся буде мінімальним.

Дорожний фен

Дорожні моделі, перш за все, компактні, прості у використанні, мають малу потужність. Вони повинні вміщатись в дорожній валізі, тому більшість моделей оснащені складною ручкою. З допомогою дорожнього фену можна швидко просушити коротке і середнє волосся. Що до довгих локонів – тут виникнуть ускладнення, так як потужності в 1200-1500 Вт може не вистачити для якісного просушення довгих та густих локонів. Звісно, шикарну зачіску дорожній фен не гарантує, але класичну укладку з його допомогою зробити досить не складно.

На останок декілька корисних порад:

  • Для сушіння волосся обирайте максимальну швидкість, щоб прискорити цей процес. Проте для вкладання волосся радимо використовувати меншу швидкість, щоб не куйовдити волосся.
  • Фени для волосся майже не потребують догляду. Їх можна очищувати за допомогою аксесуарів для чищення або видаляти волосся й інше сміття, що потрапило в задню захисну решітку, за допомогою ледь вологого шматка тканини. У жодному разі не чистьте свій прилад спиртом і не занурюйте його у воду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чому кішка боїться людей?
Наступна новина: Как выбрать туалетный ...

КОМЕНТАРІ