ТМ

ТМ "Devon & Devon": Історія

26.02.18 16:57 0 813

Основа філософії всесвітньо відомої італійської компанії "Devon & Devon" - це створення закінчених інтер'єрів ванних кімнат. Саме завдяки комплексному підходу фірма займає в наші дні провідні місця на ринку елітної сантехніки, її продукцію, без перебільшення, знають на всіх континентах.

Фірмові салони бренду "Devon & Devon" розташовані в світових центрах - Парижі, Ніцці, Відні, Стамбулі, Римі, Мілані, Флоренції.

Коли з'явилася компанія "Devon & Devon"?

Фірма "Devon & Devon" є продовжувачем і правонаступницею компанії «Джуліо Таніні», яка була заснована в 1945 році у Флоренції. Ця компанія спеціалізувалася на будівельних матеріалах, в 60-і роки вона відкрила провадження підлогових покриттів і облицювальних матеріалів з кераміки, а також сантехнічного фаянсу.

Представники другого покоління засновників сімейного бізнесу в 1989 році створили бренд "Devon & Devon", наповнивши його новим змістом. Саме з цього моменту компанія змогла запропонувати ринку комплексне і збалансоване рішення по оформленню інтер'єру ванних кімнат.

До речі, в цьому місяці по запрошенню салону елітних інтер'єрів «Імперія дизайну»: imperiadesign.com.ua, Україну відвідала подружня пара Джанні і Паола Таніні, які є сучасними представниками ТМ "Devon & Devon".

Естетика сантехніки і меблів під маркою "Devon & Devon"

Основу дизайну виробів під маркою "Devon & Devon" складають досягнення минулого і перспективне бачення майбутнього. В продукції бренду поєднується естетичний і техніко-конструкторський пошук, підсумком якого є сплав функціональності та комфорту. Кожен предмет з колекцій фабрики повністю володіє цими властивостями.

Що становить інтер'єр ванної кімнати? Звичайно, власне ванна, а ще унітаз, біде, раковина. Без сумніву меблі, їх стиль і колір. Підлогова і настінна плитка. Звичайно ж, полотенцесушитель. Дзеркала, світильники, флакони... Рушники, банні халати, килимки... Важко в це повірити, але все це виробляє і постачає компанія "Devon & Devon". І все це ви можете побачити у своїй власній ванній кімнаті.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Craft the World: Обзор игры

КОМЕНТАРІ