Чернігів: Відбувся конкурс на заміщення посади начальника управління транспорту,транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради

Чернігів: Відбувся конкурс на заміщення посади начальника управління транспорту,транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради

27.02.18 09:21 0 607
26 лютого, у залі засідань виконавчого комітету Чернігівської міської ради відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради.

У цьому конкурсі взяли участь два претенденти.

Зранку кандидати склали письмовий іспит, а потім відбулося засідання конкурсної комісії та співбесіда. Після проведення перевірки відповідей іспиту, враховуючи їх результати та результати співбесіди, рішенням комісії міському голові рекомендовано на цю посаду призначити Олександра Рижого. На даний час він вже більше року працює начальником служби безпеки дорожнього руху КП «ЧТУ» міської ради.

Перебіг конкурсу прокоментував заступник міського голови Олександр Ломако: «Зараз в Чернігівській міській раді проходить співбесіда з претендентами на посаду керівника управління транспорту. Їх лише двоє - діюча в.о начальника та один із менеджерів тролейбусного управління. Прикро, що ніхто з активістів або експертів, які роками розповідають про те, як усе погано з громадським транспортом не спромоглися взяти на себе відповідальність та хоча б спробувати щось змінити...».

Інформація про наявні вакансії у всіх структурних підрозділах міськради, вимоги до кандидатів та перелік документів, які потрібні для участі у конкурсі, розміщуються й постійно оновлюються на офіційному веб-порталі в розділі «Міська рада – Вакансії» за посиланням http://chernigiv-rada.gov.ua/gorrada/vacancy/.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Докладніше про ...
Наступна новина: Ігор Гундич: Житомирщина ...

КОМЕНТАРІ