Чернігів: Пункти обігріву в місті продовжують свою роботу

Чернігів: Пункти обігріву в місті продовжують свою роботу

27.02.18 08:48 0 589
26 лютого, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Григорій Годун розповів про кількість громадян, які на минулому тижні звернулися до пунктів обігріву за допомогою, і загальну кількість тих, хто звернувся з початку роботи цих пунктів.

За минулий тиждень до стаціонарних пунктів обігріву звернулися:

- до міської лікарні №3 (вул. 1-го Травня, 170) – 1 громадянин;

- до комунального лікувально–профілактичного закладу «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» - 3 громадянина;

- до Центру соціальної адаптації і реінтеграції безпритульних - 6 громадян.

Загалом з початку їх роботи (з 15 січня) звернулося:

- до Центру соціальної адаптації і реінтеграції безпритульних – 16 громадян;

- до лікарень – 17 громадян.

У Чернігівській обласній лікарні (саме вона веде цю статистику по області) фактів обморожень не було зафіксовано.

Нагадуємо, що в Чернігові стаціонарні пункти обігріву, де надаватиметься допомога людям, яким за різних обставин загрожує переохолодження, з настанням сильних холодів продовжують свою роботу.

Громадян, які змерзли та потребують допомоги, приймають у всіх міських лікарнях за адресами проспект Миру, 44; вул. 1-го Травня, 168; вул. 1-го Травня, 170; вул. Текстильників, 36; у Центрі соціальної адаптації і реінтеграції безпритульних (вул. Святомиколаївська, 33) та у комунальному лікувально–профілактичному закладі «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» (вул. Шевченка,160).

Крім того, у робочий час (з 8 до 17 години) допомога змерзлим надаватиметься в приміщеннях територіальних центрів соціального обслуговування Деснянської та Новозаводської районних у місті Чернігові рад (вул. Рокоссовського, 18, вул. Текстильників, 25).

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ