Що таке event-агенство?

Що таке event-агенство?

28.02.18 11:32 0 1172

За кордоном event-бізнес давно користується популярністю, а у нас він тільки займає і освоює свою нішу. Для іноземців вже цілком звично перекладати всі турботи по організації різних заходів на плечі професіоналів, адже фахівці зможуть набагато швидше і якісніше виконати подібну роботу, а якщо організовувати все самостійно, то можна залишитися і без свята. Отже, що ж це таке event-агентство?

Термін «event агентство» походить від англійського слова «event», тобто «подія». Простіше кажучи, це організації та фірми, що займаються підготовкою і проведенням різних свят. У сферу їх діяльності входять корпоративні вечірки та заходи, проведення PR-акцій, приватних та дитячих свят, оформлення та інші питання, пов'язані з прикрасою заходу, що проводиться.

Основні обов'язки event-агенства

В обов'язки такого агентства входять всі клопоти, пов'язані з організацією свят:

  • оформлення свята квітами, кульками або іншим матеріалом;
  • складання сценарію;
  • надання ведучого і артистів, які займаються безпосередньо проведенням свята;
  • наповнення будь-якого святкування ефектними шоу-номерами;
  • організація банкету;
  • при необхідності event агентство займається і залученням уваги громадськості до заходу, який має проводитись.

Як працюють event агентства?

Існує 2 основних критерії, які допомагають визначити рівень, на якому працюють event агентства:

  1. Найголовніше заключається в тому, що справжнє професійне агентство не стане пропонувати «пакет стандартних послуг», оскільки до кожного клієнта необхідний індивідуальний підхід;
  2. Під час організації заходу не повинно бути затримок ні з чим, професіонали повинні організовувати все таким чином, щоб не було ніяких нестиковок, і клієнт залишився задоволений.

Висновки

На сайтах професійних агентств можна знайти багато корисної інформації: об'ємні портфоліо, фотографії з проведених заходів, рекомендаційні листи і просто відгуки про роботу агентства. Для потенційних клієнтів якраз відгуки і виявляються важливішими за все, а для кваліфікованих фахівців добре ім'я безцінне, тому найбільше вони дорожать своєю репутацією.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що обов'язково потрібно ...
Наступна новина: Дверні ручки: Класифікація

КОМЕНТАРІ