На Тернопіллі під час зустрічі з громадою Кременеччини голова ОДА окреслив пріоритетні напрями роботи у 2018 році

На Тернопіллі під час зустрічі з громадою Кременеччини голова ОДА окреслив пріоритетні напрями роботи у 2018 році

01.03.18 08:32 0 557
Голова ОДА спілкується з громадою міста Кременець. Серед основного про що говорять - розвиток економіки краю, покращення показників соціально-економічного розвитку, підтримка бізнесу, ремонт доріг, будівництво та відновлення об'єктів соціального значення та інфраструктури за рахунок фінансової підтримки держави з фонду регіонального розвитку, тощо.

Водночас, за словами Степана Барни, за останні три роки його керівництва та завдяки позиції Президента України Петра Порошенка й Уряду на чолі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, реальні позитивні зміни відчуває кожен, адже ці зміни проявляються у всіх сферах та галузях життєдіяльності нашої області зокрема.

"Ми піднімаємо середню заробітну плату, створюємо нові робочі місця, працюємо з потенційними інвесторами та йдемо назустріч бізнесу. Впроваджуємо реформи в освіті та медицині й покращуємо послуги безпеки. Підтримуємо аграріїв, вкладаємо значні фінансові ресурси у ремонт шкіл, лікарень, у відкриття садочків та амбулаторій. І робимо це для того, щоб дати можливість людям працювати вдома, а не шукати заробітків за кордоном!" - наголосив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Спеціальна ...
Наступна новина: Перемогу в змаганнях ...

КОМЕНТАРІ