Ігор Гундич: У 2018-му плануємо відремонтувати як мінімум у 10 разів більше доріг

Ігор Гундич: У 2018-му плануємо відремонтувати як мінімум у 10 разів більше доріг

01.03.18 09:56 0 622
На Житомирщині у 2018 році планується відремонтувати мінімум у 10 разів більше доріг, ніж у минулому році.

Про це зазначив голова ОДА Ігор Гундич вчора, 26 лютого, під час звітної прес-конференції.

— «2017-2020 рр оголошені Президентом України роками доріг. Це для нас не просто гасло, а чітка настанова того, що ми маємо наші дороги приводити в порядок. Таких коштів, які виділяються на дороги, не виділялося дуже багато років. Тільки на місцеві дороги на область з дорожнього фонду нам дають 615 млн, 630 млн грн на державні дороги, на ремонт дороги Чернівці-Житомир 370 млн грн. Коли йде такий фінансовий ресурс, за цей рік ми маємо відчути, як змінюються дороги в області. Ми плануємо у 10 разів збільшити кількість відремонтованих доріг», – зазначив Ігор Гундич.

У 2017 році вдалося відремонтувати Південний обхід, праву полосу дороги Житомир-Бердичів, відкрити 3 мости у с Рижани, с. Осиково та с. Рудня-Пошта і розпочати капітальний ремонт Р-49 Васьковичі-Шепетівка (7 км у с. Радичі).

— «Якщо говорити на прикладах, то у цьому році ми плануємо відремонтувати місцеві дороги Черняхів-Малин, Бердичів-Вчерайше, Новоград-Волинський-Ярунь та дороги у Попільнянському районі, у т. ч. капремонт Почуйки-Романівка», – сказав керівник області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Міська ...

КОМЕНТАРІ