У Чернігові вивчається думка мешканців про ефективність обмеження продажу алкоголю

У Чернігові вивчається думка мешканців про ефективність обмеження продажу алкоголю

01.03.18 11:07 0 536
Чернігівська міська рада просить мешканців міста висловити свою думку, стосовно питання про зняття обмежень на торгівлю алкогольними напоями після 22 години у м. Чернігові.

Проголосувати «за» чи «проти» цього може кожен мешканець міста, а знайти питання можна на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради в рубриці «Опитування» (права колонка).

З 28 листопада 2014 року у м. Чернігові діє рішення Чернігівської міської ради (45 сесія 6 скликання) «Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території м. Чернігова у нічний час». Метою прийняття рішення було попередження шкідливого впливу споживання алкоголю на здоров'я мешканців, зменшення порушень громадського порядку та кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп'яніння.

За офіційними даними управління охорони здоров'я Чернігівської міської ради кількість випадків отруєння алкоголем за час дії зазначеного рішення зросло в 1,6 рази.

Надати коректну оцінку динаміці змін кількості порушень громадського порядку та кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп'яніння за даний період, немає можливості, оскільки відбулось реформування органів захисту правопорядку.

За таких обставин мета цього рішення не була досягнута.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: 2018 рік на ...
Наступна новина: Як Житомирщина вшанує ...

КОМЕНТАРІ