Чернігів: Спеціальна комісія вивчає можливість замовлення комплексної експертизи по школі № 10

Чернігів: Спеціальна комісія вивчає можливість замовлення комплексної експертизи по школі № 10

01.03.18 08:27 0 494
У Чернігівській міській раді о 16.30 відбулося засідання комісії з вивчення питання технічного стану прибудови вбиралень до основної будівлі Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 та можливої її подальшої експлуатації за цільовим призначенням. Засідання провів голова комісії - депутат міської ради Сергій Кирієнко.

Комісія працює з січня поточного року, у її складі – депутати і представники профільних підрозділів міської ради та члени батьківського комітету школи № 10.

члени комісії дійшли згоди в тому, що подальше вивчення питання доцільності експлуатації будівлі школи №10 потрібно доручити управлінню капітального будівництва міської ради. Воно повинно сформувати та остаточно надати міській раді економічно обґрунтовані пропозиції і рекомендації.

Зокрема, комісія доручила начальнику управління капітального будівництва міської ради з'ясувати питання щодо замовлення комплексної експертизи прибудови школи та її приблизної вартості. Від експертизи очікують остаточну відповідь про можливість або неможливість подальшої експлуатації прибудови.

Експертизу планується замовити у Державному підприємстві «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій». Це та сама державна установа, яка проводила експертизу гуртожитку по вул. Попудренка № 16 у Чернігові.

Як відомо, на школа № 10 проводить навчальний процес у безпечному приміщенні - школи № 6.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Допомога чернігівським ...
Наступна новина: На Тернопіллі під час ...

КОМЕНТАРІ