Навіщо утеплювати фасад?

Навіщо утеплювати фасад?

01.03.18 01:45 0 1069

Цілком можливо, що дане питання викличе здивування - адже кожна людина розуміє, що хороший господар 100 % думає про те, як в будь-який час року створити max комфортну атмосферу і зберегти тепло у власному будинку, а коли вартість енергоносіїв постійного зростає, питання утеплення будинку стала як ніколи актуальним.

Далі, ми поговоримо про те, що дає утеплення і розповість нам про це співробітник компанії "PenaStroy", яка безпосередньо проводить утеплення фасадів в Києві (утепление фасадов Киев, insulation of the facades in Kiev).

Правильно зроблена система утеплення фасаду забезпечує:

  • економія стінових будівельних матеріалів при зведенні нових будівель - високі теплозахисні властивості зовнішніх стін досягаються при використанні тонкої та легкої конструкції вагою від 14 до 35 кг / м2, що дозволяє будувати будинки зі стінами в 7 разів легше і в 3 рази тонше традиційних рішень з цегли;
  • підвищений тепловий захист будівель (як новобудов так і старої забудови), що сприяє більш економній експлуатації опалювальних систем і систем кондиціонування;
  • комфортні умови проживання - температура і вологість у Вашому домі завжди будуть залишатися оптимальними;
  • зменшення температурних деформацій зовнішніх стін новобудов;
  • усунення дефектів і руйнувань, які виникли в процесі експлуатації будівель;
  • можливість забезпечити неповторність фасадів згідно різних архітектурних і естетичних побажань.

Трішки статистики:

За даними енергетичних досліджень житлових будинків до 40 % теплових втрат відбувається через зовнішні стіни.

Зниження до мінімуму теплових втрат, які відбуваються через зовнішні стіни будівель, дає можливість на 30 % і більше скоротити витрати: взимку - на опалення, влітку - на кондиціонування, а, значить - заощадити Ваші гроші.

Відповідно до сучасними будівельними нормами, необхідний опір теплопередачі зріс в 3-3,5 рази в порівнянні зі старими нормами (раніше R1, нова норма R3,3).

Найбільшого поширення набула система зовнішньої теплоізоляції, яку умовно називають скріпленою ( «мокрого» типу). У європейських країнах на її частку припадає приблизно 70 % загального ринку утеплення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: На Тернопіллі державна ...

КОМЕНТАРІ