У Житомирі відбувся перший відкритий турнір з пауерліфтингу

У Житомирі відбувся перший відкритий турнір з пауерліфтингу

01.03.18 09:34 0 496
У Житомирі пройшов Перший відкритий турнір із пауерліфтингу та окремих його вправ (жим лежачи, станова тяга, тяга штанги на біцепс та екстримальний жим) «Шалені домкрати».

Змагання відбулися 24 лютого за ініціативи команди «Crazy Jacks» та підтримки Комітету пауерліфтингу України «UPC».

Участь у змаганнях взяли спортсмени із Житомира, Малина, Черкас, Києва, Лубен (Полтавська обл.) та інших куточків України.

Відкриттям турніру стала наймолодша його учасниця – одинадцятирічна Тетяна Коростель із Малина. Свою майстерність вона продемонструвала у жимі лежачи та становій тязі, подолавши штангу у 20 та 40 кг.

«Шалені домкрати» - це змагання, в яких спортсмени не тільки демонструють високий професіоналізм та підготовку, а ще й місце зустрічі «колег по штанзі», обмін досвідом, мотивація на нові здобутки. В Житомирі розвиток пауерліфтингу набирає обертів: на ці змагання приїздили учасники із різних куточків України» - зазначив голова «Федерації пауерліфтингу Житомирської області «Шалені домкрати» Ігор Данилов.

Справжній фурор серед спортсменів і глядачів викликав результат спортсмена Євгена Іванця із станової тяги, який поставив рекорд України за версією «UPC», здолавши штангу у 325 кг в екіпіруванні.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі середня ...
Наступна новина: На Тернопіллі степан Барна ...

КОМЕНТАРІ