Степан Барна: 2018 рік на Тернопільщині буде плідним щодо реалізації соціально-економічних заходів

Степан Барна: 2018 рік на Тернопільщині буде плідним щодо реалізації соціально-економічних заходів

01.03.18 11:04 0 600
Розпочалася колегія обласної державної адміністрації за участі керівництва області та міста Тернопіль. На порядок денний винесено три надзвичайно важливих питання, зокрема: про стан протидії злочинності в області, про виконання обласного бюджету за 2017 рік та про створення і розвиток сільськогосподарських кооперативів у районах області.

Як наголосив, розпочинаючи засідання колегії облдержадміністрації, очільник області Степан Барна, 2018 рік буде плідним щодо реалізації соціально-економічних заходів.

"Цього року, як і в попередні роки, ми також будемо реалізовувати проекти регіонального розвитку за допомогою фінансування ДФРР та за рахунок субвенції на формування інфраструктури ОТГ. Тому дуже важливо продемонструвати, що проектна діяльність обласної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування має комплексний підхід", - підкреслив голова ОДА.

Крім того, за його словами, в області вестиметься робота щодо розвитку сільської медицини. На реалізацію цього завдання, за ініціативи Президента України Петра Порошенка, область отримала 178 млн. грн. "Щоб втілити цю стратегію, у нас має бути скоординована робота по всіх питаннях. Йдеться про органи державної влади, місцевого самоврядування та структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій", - зауважив Степан Барна.

Також пріоритети на 2018-ий - це розвиток спортивної інфраструктури та покращення якості освіти, у тому числі, й за допомогою відкриття нових навчальних лабораторій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівський обласний ...
Наступна новина: У Чернігові вивчається ...

КОМЕНТАРІ