Основні переваги автоломбарду

Основні переваги автоломбарду

02.03.18 16:58 0 907

Життя часом буває досить жорстоким з тими, хто не має ні копійки за душею. Фахівці з фінансових дисциплін впевнені в тому, що якщо людина буде витрачати все, що заробляє, то рано чи пізно її наздожене бюджетна криза. Тільки певні грошові накопичення, розміри яких дорівнюють річному доходу, здатні в якійсь мірі попередити несподівані фінансові неприємності. Популярність кредитів досягла таких розмірів, що банківські служби стали здригатися від жаху, смакуючи швидку потужну хвилю неповернень.

З цієї причини сьогодні в солідних банках ретельно перевіряється кредитоспроможність кожного потенційного позичальника. І в тому випадку, коли у клієнта немає солідного доходу, отримати кредит досить складно. Чи є вихід з такої ситуації? Якщо дохід занадто малий або йде на оплату минулих кредитів, єдиним виходом стає кредит із заставою. До зовсім недавнього часу саме так все і було, але сьогодні обставини змінилися.

Безумовно, у кредиту із заставою, наприклад, під власний автомобіль, є свої переваги. Але сьогодні на перший план виступає така послуга, як автоломбард. Далі, ми поговоримо про його основні переваги і розповість нам про них співробітник автоломбарду в Новосибірську: realmotors-nn.ru.

Переваги автоломбарду:

Про те, що собою являє традиційний ломбард, напевно всі мають певне уявлення. Єдина відмінність автоломбарду від традиційного "брата" полягає в тому, що предметом застави стає не антикваріат чи коштовності, а автомобіль. Які ж він має переваги?

  1. У зв'язку з тим, що гостра проблема з грошима може виникати в будь-який час доби, багато автоломбардів сьогодні перейшли на цілодобовий режим роботи;
  2. Автоломбард - це не банк, він не видає кредити, на жаль. Однак це не означає, що суми, видані цією організацією, видаються без відсотків;
  3. Важливою перевагою ломбарду є той факт, що гроші тут можна отримати дуже швидко, причому до оцінки може бути прийнятий автомобіль в будь-якому стані, чого не скажеш про банківські кредити із заставою. У банках приймають авто певні марки авто, не дуже старі, і, обов'язково, справні. Завдяки присутності в штатах автоломбарду кваліфікованих співробітників, оцінка будь-якого виду транспорту, в тому числі, мопедів, мотоциклів і скутерів, не викликає особливих труднощів. Сама процедура оцінки проводиться на технічному майданчику. Після ретельного огляду оцінювач оголошує потенційному клієнту грошову суму, яка може бути видана під заставу даного транспортного засобу. Слід мати на увазі, що розмір кредиту в ломбарді ніколи не дорівнює 100 % оціночної вартості будь-якого цінного предмета, те ж саме правило справджується і щодо автоломбарду. Максимум, який може бути запропонований клієнтові - це 70 - 80 % від тієї суми, в яку оцінили даний автомобіль або інший самохідний засіб. Причому, сперечатися абсолютно марно. Якщо сума кредиту не влаштовує, можна звернутися в інший ломбард. Швидкість оформлення кредиту, яка, як правило, триває 30 - 40 хвилин. Здати автомобіль в ломбард можна на термін від 1-го дня до 1-го року. Відсотки за таким кредитом прямо пропорційні тривалості договору;
  4. Ще однією перевагою автоломбарду є можливість продовжити договір, природно, оплачуючи відсотки по кредиту. Якщо після закінчення договору клієнт не зміг викупити свій транспортний засіб, то він переходить у власність власників ломбарду. Якщо ж сценарій розвивається протилежним чином, і клієнт, який уклав договір на місяць, бажає забрати свій автомобіль через 2 тижні, йому ніхто не перешкоджатиме, але оплатити відсотки за місяць все одно доведеться. Такі правила, нікуди від них не дінешся.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке тур вихідного дня?
Наступна новина: Ветровое стекло для ...

КОМЕНТАРІ