На Тернопіллі степан Барна представив нового голову Бережанської РДА

На Тернопіллі степан Барна представив нового голову Бережанської РДА

03.03.18 09:53 0 498
Голова Тернопільської ОДА Степан Барна зачитав розпорядження Президента України Петра Порошенка про призначення Ігоря Мироновича Гринкевича на посаду голови Бережанської районної державної адміністрації, який до цього працював на посаді заступника.

Перш, ніж призначити Ігоря Гринкевича на посаду голови РДА, як зазначив Степан Барна, до уваги брали професійність, досвід роботи в органах місцевого самоврядування та райдержадміністрації. «Я сподіваюся, що він виправдає очікування жителів Бережанського краю, і гідно продовжить роботу, яку розпочав попередній очільник району Володимир Петровський», – зауважив голова ОДА.

У свою чергу Ігор Гринкевич подякував керівникові краю та Президенту України за висловлену довіру.

«Сподіваюся на взаєморозуміння, підтримку та співпрацю з усіма жителями району, обласним керівництвом та керівництвом районної ради, міської ради, а також з громадою нашого району», – зазначив він. І додав, що Бережанський район має добрий кадровий, економічний та ресурсний потенціал для реалізації тих завдань, які будуть стояти на порядку денному.

«Хочу відзначити добру традицію, яка склалася в районі під час головування Володимира Петровського, коли об'єдналися зусилля депутата Верховної Ради України Тараса Юрика, керівництва обласної та районної адміністрацій, а також сільських громад, за підтримки яких було реалізовано багато проектів та реконструйовано об'єктів соціальної інфраструктури району. Тому ми й надалі будемо дотримуватися цього напряму і він буде пріоритетним», – наголосив Ігор Гринкевич.

Нагадаємо, попередній голова Бережанської райдержадміністрації Володимир Петровський прийняв для себе рішення піти на вибори й очолити Саранчуківську об'єднану територіальну громаду. У зв'язку з цим посада голови РДА стала вакантною.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігівській міській ...
Наступна новина: Чернігів: Керівники ...

КОМЕНТАРІ