На Тернопіллі степан Барна вручив поліцейським ключі від нових автомобілів (фото,вiдео)

На Тернопіллі степан Барна вручив поліцейським ключі від нових автомобілів (фото,вiдео)

03.03.18 11:14 0 738
Ключі від 8 нових автомобілів та 1 автобуса вручив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна разом з начальником Головного управління національної поліції в Тернопільській області Олександром Богомолом низовим підрозділам груп реагування патрульної поліції.

Очільник області наголосив, що держава дбає про безпеку та захист своїх громадян: «Мені приємно, що автопарк нашого Головного управління національної поліції в Тернопільській області активно поповнюється. Це вже чергова партія автомобілів для захисту та безпеки наших громадян. Серед пріоритетів обласної адміністрації і надалі буде підтримка правоохоронних органів. Минулого року щонайменше 1,5 мільйони гривень було виділено з обласного бюджету на заходи безпеки. Цьогоріч ми також плануємо виділити щонайменше 3 мільйони гривень і спрямувати їх на комплексні заходи безпеки».

Також Степан Барна зазначив, що важливою складовою реформи децентралізації є створення центрів безпеки на місцях. На Тернопільщині уже функціонують 15 місцевих поліцейських станцій, які максимально наближені до людей та дбають про їхню безпеку.

Про те, що держава підтримує позицію забезпечення громадського порядку і відновлення довіри населення наголосив і начальник обласного ГУНП Олександр Богомол: «Дякую за підтримку Степанові Барні, обласній державній адміністрації та обласній раді. Ми за останні роки отримали суттєву фінансову допомогу в облаштуванні серверів відомств, які працюють практично у всій області. Завдяки підтримці, групи реагування патрульної поліції на забезпечені планшетами та нагрудними камерами відеоспостереження».

Бiьше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1208467975923452

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації

Відеоспостереження Рівне https://intervision.ua/blog/videosposterejennya-rivne
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ