На Тернопіллі люди мають бачити,що держава відгукується на їх звернення,– Степан Барна про ремонт магістральної дороги в Бережанах

На Тернопіллі люди мають бачити,що держава відгукується на їх звернення,– Степан Барна про ремонт магістральної дороги в Бережанах

03.03.18 08:31 0 935
Нарешті проблемна дорога М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка буде відремонтована! Зміни до розподілу коштів по митному перевиконанню, які отримала область за підсумками 2017 року, підписав голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Відтак, на ділянку дороги, яка проходить через Бережани, спрямують понад 15 млн. грн.

У четвер, 1 березня, перебуваючи у робочій поїздці на Бережанщині, очільник краю оглянув проблемну дорогу, де спільно з головою РДА Ігорем Гринкевичем, головою міста Бережани Володимиром Музичкою та начальником Служби автомобільних доріг в області Богданом Юликом ще раз проговорили стратегію із заміни комунікацій та капітального ремонту дорожнього покриття.

«Знаю, що були акції протесту, схвилювання людей щодо жахливого стану цієї дороги. Тому ми виробили спільний алгоритм дій, щоб врегулювати це питання. Дякую за ініціативу в цьому напрямі й народному депутату України Тарасові Юрику. Люди мають бачити, що держава відгукується на їхні клопотання. Звичайно, ми знаємо про проблеми, усвідомлюємо, що, може, не завжди оперативно реагуємо на них, адже при всьому бажанні не можемо зробити все відразу. Сподіваюся, також, що у нас буде спільна робота з міською радою, яка вчасно виділить 5 млн. гривень в частині заміни комунікацій, і до кінця року ми завершимо всі роботи», – акцентував Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Йдемо вперед»: понад 3 ...
Наступна новина: Чернігів: Директори ...

КОМЕНТАРІ