У Чернігівській міській раді презентували проект реабілітації військових за допомогою танцю

У Чернігівській міській раді презентували проект реабілітації військових за допомогою танцю

03.03.18 09:36 0 662
У перший день весни в Чернігівській міській раді відбулася презентація соціального культурно-мистецького проекту - міського благодійного балу «Танці за мир».

У проекті задіяні військовослужбовці чернігівських військових частин, які є учасниками АТО, та студенти Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т. Г. Шевченка (факультет фізичного виховання, спеціалізація хореографія). Серед військовослужбовців - 7 хлопців та 1 дівчина, яка теж є військовою і виїжджає в зону бойових дій. Вікова категорія учасників - від 19 до 32 років.

На презентації були також присутні Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та організатори програми. У своєму вітальному слові мер міста сказав, що він підтримує цей проект як прекрасний метод для реабілітації бійців. Адже коли хлопець з дівчиною танцює, то він забуває про війну і все інше. Тому такою реабілітацією потрібно займатися, вона ефективна і корисна.

Після презентації проекту учасники балу зробили всім присутнім подарунок – продемонстрували вальс, перший з підготовлених ними для балу танців. А потім мали нагоду поспілкуватися з журналістами та розповісти їм, як проходять їх репетиції та що дає така програма.

Нагадуємо, що бал «Танці за мир» відбудеться 27 квітня в Міському палаці культури імені Радченка. Точний час заходу буде повідомлений додатково.

Довідково:

Проект втілюється за підтримки Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, Управління культури та туризму міської ради та Міського палацу культури ім. Радченка.

Організаторами даного проекту є Андрій Требух - голова Ради ветеранів АТО при Чернігівській міській ради, та Наталія Хольченкова- викладач НУ«ЧК» імені Т. Г. Шевченка, депутат Чернігівської міської ради.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перша потужна сонячна ...
Наступна новина: На Тернопіллі степан Барна ...

КОМЕНТАРІ