Чернігів: Міська Програма виплат допомоги при народженні дітей виконується стабільно

Чернігів: Міська Програма виплат допомоги при народженні дітей виконується стабільно

03.03.18 08:54 0 515
Виконком міської ради схвалив виділення чергової допомоги чернігівським родинам при народженні дітей. Цим рішенням передбачається спрямувати 1,250 млн грн з міського бюджету на одноразову матеріальну допомогу при народженні дитини 138 родинам. А саме:

- 70 сімей отримають по 5 тис грн на першу дитину – на загальну суму 350 тис. грн;

- 48 сімей по 10 тис. грн на другу дитину – на загальну суму 480 тис. грн;

- 18 сімей – по 20 тис. грн на третю дитину на загальну суму 360 тис. грн;

- 2 сім'ям - при народженні двійні на загальну суму 60 тис. грн.

Реалізація Програми підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки, прийнятої Чернігівською міською радою за ініціативи міського голови Владислава Атрошенка, розпочалася з 21 вересня минулого року.

У минулому році за період дії Програми допомогою при народженні дитини скористалися 299 чернігівських сімей. На це було спрямовано 2,405 млн гривень з міської скарбниці.

З початку цього року вже 301 чернігівська родина отримала матеріальну допомогу при народженні дітей на загальну суму 2,635 млн грн з міського бюджету. Для виконання Програми у міському бюджеті на поточний рік передбачено 20 млн грн.

Допомога надається родинам, місце проживання яких зареєстровано в місті Чернігові.

Документи на одержання допомоги необхідно надавати до Відділу звернень громадян Чернігівської міської ради (вул. Шевченка, 9).

Допомога надається одноразово по першому зверненню одного з батьків, але за результатами розгляду комісією з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні та затвердження рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ