Ігор Гундич: 77% котелень Житомирщини працюють на альтернативі

Ігор Гундич: 77% котелень Житомирщини працюють на альтернативі

03.03.18 10:05 0 490
У рамках впровадження заходів з енергоефективності в області на альтернативу переведені 77% котелень. За рік 715 таких котелень заміщують майже 1 млн куб. м. природного газу твердим паливом.

Про це розповів голова ОДА Ігор Гундич, звітуючи про результати роботи за 2017 рік на потужному інвестоб'єкті – насіннєвому заводі «Монсанто» у Попільнянському районі.

— «Житомирщина – в першій 5-ці у впровадженні заходів з енергоефективності. Коли я проводив свою першу прес-конференцію, то обіцяв перевести на альтернативні види палива 55% котелень, які працюють у соціальних об'єктах. ця цифра становить 77%. В області 715 котелень за рік заміщують майже 1 млн куб. м. природного газу», – підкреслив Ігор Гундич.

Голова ОДА зазначив, що в області проводиться робота не тільки з утеплення і термомодернізації об'єктів соціальної сфери, а й залучення населення до енергоефективності.

За словами Ігоря Гундича, на Житомирщині активно діє програма «теплих кредитів» – із 10 тис. виданих кредитів за останні 3 роки – більше 5 тис. люди взяли лише у 2017 році.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Керівники ...
Наступна новина: У Тернополі планують ...

КОМЕНТАРІ