В Житомирській області військові пенсіонери почнуть отримувати підвищені пенсії вже в березні

В Житомирській області військові пенсіонери почнуть отримувати підвищені пенсії вже в березні

03.03.18 12:14 0 629
Перерахунок пенсій військовим пенсіонерам буде здійснений з 1 січня 2018 року, і перші кошти люди почнуть отримувати вже в березні. Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

«Ми виконуємо свою обіцянку про те, що перерахунок пенсій військовим пенсіонерам буде здійснений з 1 січня 2018 року. Зараз якраз триває процес перерахунку, і перші кошти люди почнуть отримувати по додатковим відомостям вже в березні. Тобто протягом березня-початку квітня, я переконаний, всі військові пенсіонери отримають свій перерахунок», – сказав він.

Павло Розенко зауважив, що у цьому році розмір пенсій військовослужбовців підвищиться в середньому на 1500 гривень. «Але це не остаточне підвищення. Наступний етап перерахунку пенсій військовим буде здійснений з 1 січня 2019 року. Ми прогнозуємо, що в середньому пенсії військових пенсіонерів зростуть в 2-2,5 рази в залежності від категорії, строку служби, звання тощо», – наголосив Віце-прем'єр-міністр.

Він також зауважив, що «було б ідеально, щоб таке рішення Уряду було підтримане Верховною Радою України через внесення відповідних змін до законодавства, щоб перерахунок і осучаснення пенсій відбувалися незалежно від політичних обставин згідно із законом».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі розпочався ...
Наступна новина: На Тернопільщині обмежують ...

КОМЕНТАРІ