Підвіконня Danke: кілька вагомих причин на користь покупки

Підвіконня Danke: кілька вагомих причин на користь покупки

03.03.18 21:56 0 1562

Технологічний розвиток і застосування новаторських матеріалів торкнулося різні сфери життя сучасників. Використовуються ультрасучасна продукція і для оформлення житлових і громадських приміщень. Тут на зміну застарілому бетону приходять витончені конструкції. До таких сміливо можна віднести і ультрасучасні підвіконня Danke. Це продукція німецького концерну, який запатентував інновацію і методи її виробництва.

Оцінка достоїнств підвіконь від «Данке»

Збереження тепла

Використання продукції німецького виробника дозволяє створювати біля вікна повітряний прошарок, яка дає можливість регулювати теплообмін в приміщенні, перешкоджати холодному повітрю проникати всередину кімнати.

Додаткова корисна площа

Високоміцна конструкція, доповнена вертикальними і горизонтальними ребрами жорсткості, може стати полицею для книг, поверхнею для роботи або занять хобі або навіть продовженням стільниці, що особливо цінно, якщо кухонне або столове простір малогабаритне.

Тандем природної гармонії і сучасних матеріалів

Поверхня вироби майстерно імітує натуральну поверхню мармуру, дерева і навіть сатину. Особливість продукції в тому, що за візуальними ознаками її складно відрізнити від натурального матеріалу. Саме тому купити підвіконня Данке воліють шанувальники класичних і мінімалістських, ультрасучасних і етно-стилів.

Універсальна краса

Вигідна особливість продукції ще і в її універсальності. Вона має всі шанси стати ефектним доповненням офісного, адміністративного, комерційного будівлі. Встановлюють такі конструкції і в приватних будинках, квартирах, заміських котеджах і на дачах.

Зручна підставка для квітів або пам'ятних дрібниць

Досить просторий підвіконня може стати не тільки полицею для книг і дисків. Це простір можуть зайняти і рослини в квіткових горщиках. Тут же можуть бути встановлені і пам'ятні дрібниці, яким часто просто не вистачає місця на полицях, столі, підставках. Саме на підвіконні «Данке» можна влаштувати свій мініатюрний «музей».

Проста прибирання

Матеріал підвіконня не вимагає особливого догляду. Глянцевий або матова поверхні не бояться води і хімічних речовин, а тому спокійно переносять вологу або суху прибирання без використання абразивних засобів. Ламінована поверхня не вимагає використання спеціальних чистячих складів.

На сайті http://kom-fort.kiev.ua/ широкий асортимент підвіконь.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як вибрати керамоблок - ...

КОМЕНТАРІ