Бізнес ідеї 2018: Гоночна траса для радіокерованих машин

Бізнес ідеї 2018: Гоночна траса для радіокерованих машин

04.03.18 10:55 0 2087

Дозвілля більшості наших громадян обмежене телебаченням, походами в гості і кіно, а також приготування їжі. Це обумовлено тим, що 40 % населення економить на розвагах і відпустках. Перевага віддається недорогим сегментам розваг, які можуть однаково захопити не тільки дітей, а й дорослих. Розважальні послуги для дітей, бізнес ідеї парків атракціонів та ігрових кімнат привертають тільки в якості відволікання дітей від дорослих. На відміну від них, бізнес ідея гоночна траса для радіокерованих машин стала заслужено сімейною розвагою. Більш детально про неї нам розповість головний редактор потралу http://moybiznes.org/idei.

Прибутковий бізнес - розваги для дітей і дорослих

З огляду на бажання батьків постійно розвивати своїх дітей не тільки за допомогою навчання і дитячих ігор, а й спільним проведенням часу, ідея для бізнесу, що надає таку можливість, є найбільш прибутковою в сфері розваг. Реалізовано вже досить багато таких бізнес проектів, але не всі з них є рентабельними. Основний споживач більшості таких проектів - це дитина, в той час, як платоспроможним населенням є все ж батьки.

Залучаючи дорослих в сферу розваг, підприємець автоматично розширює коло потенційних клієнтів. Варто згадати хоча б випадок, коли радіокерований автомобіль, куплений синові, частенько "тестує" його батько. Популярна дитяча іграшка легко перетворюється в серйозне доросле хобі, коли в справу йдуть більш просунуті і дорогі моделі, такі як керований по радіо:

  • ретро-кар;
  • позашляховик;
  • оригінал авто в масштабі 1:10;
  • автомобіль на бензиновому двигуні.

Тісні коридори міських квартир абсолютно не підходять для повноцінних випробувань радіокерованих гоночних машинок, так з'являється потреба в пошуку більш підходящої траси.

Напевно, так і виникла вперше ідея створення гоночної траси для радіокерованих машинок в форматі прибуткового бізнесу. Ця ідея є простим проектом з великим потенціалом і можливостями для розширення. Основна суть полягає в організації спеціальної професійної спортивної траси, для масштабних радіокерованих гоночних машин. Повний комплект ідеї полягає в наданні більш розширеного списку послуг, а саме:

  1. установка траси і прокат машин на радіоуправлінні в торгово-розважальних центрах і місцях відпочинку;
  2. оренда траси з гоночними машинами на корпоративах, дитячих святах, в нічних клубах;
  3. оренда траси для радіокерованих автомобілів - моделей оригінальних авто, під час презентацій в автосалонах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Основні преваги ...
Наступна новина: Создание качественного ...

КОМЕНТАРІ