Що вибрати: ювелірний виріб на замовлення або серійного виробництва?

Що вибрати: ювелірний виріб на замовлення або серійного виробництва?

05.03.18 01:40 0 1946

Хочете купити ексклюзивну прикрасу і при цьому уникнути зайвих витрат? Ми розповімо як це зробити. Кілька простих правил допоможуть зробити усвідомлене придбання вишуканої коштовності, про яку Ви так давно мріяли. Напередодні покупки шукаємо інформацію по темі, робимо висновки і приймаємо правильні рішення.

Придбати ювелірний виріб можна 2 способами:

  • вибрати в магазині;
  • замовити виготовлення в ювелірній майстерні (до речі, в Дніпрі це можна зробити на сайті crocus-gold.com.ua).

Давайте дізнаємося, чим вони відрізняються.

Доцільне використання коштів

Всі ми звикли рахувати свої гроші. А придбання ювелірного виробу, погодьтеся, не входить в число щоденних дрібних витрат. І, перш ніж порадувати себе або близьких таким довгоочікуваним придбанням, варто відповісти на таке питання: "За що ми платимо гроші і що в результаті отримуємо?". Давайте подивимося, як діє принцип доцільного використання коштів в світі коштовностей.

Уявіть ситуацію: ви знаходитеся в бутику ювелірних виробів. Сяйво дорогоцінних каменів і блиск металів зачаровують і можна легко забути, що на покупку прикраси виділена обмежена сума. Щоб уникнути зайвих витрат, варто дізнатися про складові ціни виробу в виставковому залі:

  1. Собівартість (матеріали і виробничий процес);
  2. Прибуток виробника;
  3. Надбавка посередникам;
  4. Торговельна надбавка, встановлюється реалізатором з метою покрити витрати і отримати прибуток.

А тепер давайте дізнаємося, за що ми платимо, купуючи ювелірні прикраси на замовлення. Тут буде не так багато пунктів і їх легко запам'ятати, а саме:

  • Матеріали (дорогоцінні метали і камені);
  • Робота майстра.

Погодьтеся, різниця очевидна. У разі індивідуального замовлення немає додаткових націнок - механізм ціноутворення прозорий і Ви оплачуєте тільки ту суму, яка закладена в вартості матеріалів і трудових витрат при виготовленні, маючи справу безпосередньо з автором вироби.

Існує поширена думка, що виготовлення на замовлення - це завжди захмарні суми. Поспішаємо вас порадувати - це міф!

Замовлення ювелірного виробу - це можливість регулювати ціну

Як це працює? Все залежить від підібраних матеріалів і конструктивних особливостей моделі. А значить, якщо в каталозі відомого бренду вам сподобався виріб вартістю в 20 тис. доларів, то виготовлення подібного обійдеться в рази дешевше. Чому? Тому що при індивідуальному замовленні ви можете самі вибирати матеріали і не переплачувати за ім'я, націнка на якому може становити до 300 % від вартості виробу.

Оригінальний дизайн

Малюнок сніжинки, смуги на зебрі, відбитків пальців - природа створює воістину унікальні речі. Так само унікальна і кожна людина з її неповторною історією життя. Уміло підібрані аксесуари - гідне огранювання для сяйва вашої особистості. Так навіщо ж задовольнятися однотипними прикрасами, якщо можна порадувати себе коштовністю, що повністю відповідає вашому уявленню про прекрасне?

Рукотворні вироби майстрів - це речі в єдиному екземплярі, вони володіють художньою значимістю. Ювелір створює не просто коштовності, він втілює в життя мрію, красиву картинку зі світу уявлень. Від ескізу і до завершальних штрихів - з Вами погоджують всі етапи виготовлення. Представлені в каталозі моделі можуть бути виготовлені в варіативній формі.

Авторські ювелірні прикраси - це 100-відсоткова гарантія якості

Що пропустить машина, то не вислизне від ока майстра. На потоці, при серійному виробництві практично немає ручної роботи - прикраси виробляються за заздалегідь заготовленим моделям або методом штампування. Ручна праця передбачає більш скрупульозний підхід і дозволяє зробити досконалою кожну деталь.

Ювелірні вироби ручної роботи - це прикраси зі своєю історією і душею

Ювелірні вироби ручної роботи (кільця, сережки, браслети або кулони) - це результат творчого процесу. І в цей твір мистецтва вкладена душа майстра - від першого до останнього штриха. Такі прикраси мають свою історію, укладають глибокий символізм і здатні стати справжньою сімейною реліквією, що передається з покоління в покоління.

Купити в магазині можна швидко, а чекати виконання замовлення - довго. Чи це правда?

На перший погляд, покупка в бутику може здатися більш привабливою, оскільки всього за кілька хвилин Ви можете отримати бажану річ. Це вірно лише в тому випадку, якщо Ви точно знаєте, яку модель шукаєте і вона представлена в асортименті. Виходить, час витрачений на пошуки потрібного виробу залежить від збігу обставин. Насправді, замовлення прикраси заощадить час і гарантує 100 % результат. Ви отримуєте в точності те, що хотіли, не витрачаючи часу на пошуки в магазинах.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Создание качественного ...
Наступна новина: 5 переваг розвиваючих ...

КОМЕНТАРІ