5 переваг розвиваючих дерев'яних іграшок для домашньої освіти

5 переваг розвиваючих дерев'яних іграшок для домашньої освіти

05.03.18 13:47 0 1943

Щороку компанії розробляють все нові розвиваючі іграшки та ігри. У більшості з них присутні хитромудрі пластикові деталі. У деяких навіть дзвіночки і свистки. Багато створюються для конкретних цілей.

Хоч ці іграшки і мають значення для розвитку дитини, ви можете витратити чимало грошей, так і не отримавши в підсумку бажаного результату. Тоді як дерев'яні іграшки часто можуть запропонувати дітям набагато більше, ніж їх новомодні побратими. Далі ми розглянемо 5 переваг дерев'яних розвиваючих іграшок для домашньої освіти і роззповість нам про них співробітник інтернет магазину дерев'яних іграшок Еколенд.

Дерев'яні іграшки не старіють

Дерев'яні іграшки, безперечно, можуть по праву вважатися модними в усі часи. Власне, вони залишалися в моді десятиліттями, якщо не століттями. Ваші діди і прадіди свого часу навчалися на дерев'яних іграшках, і ваші внуки і правнуки також можуть навчатися з їх допомогою. Попри всю різноманітність нових приголомшливих товарів для розвитку дітей іноді все ж таки краще довіритися продукту, який пройшов перевірку часом. Навіть коли виробники в новому світлі представляють організацію, колір або конструкцію своїх дерев'яних іграшок, ті все одно будуть викликати ті ж відчуття і володіти тими ж перевагами для розвитку дитини, які існували протягом поколінь.

Дерев'яні іграшки довговічні

Давайте дивитися правді в очі - діти не жаліють свої іграшки та інші розвиваючі матеріали. Швидше за все, в іграх у вас бракує деталей, а вдома валяється як мінімум одна зламана іграшка. Дерев'яні ж іграшки не просто зберігають свою користь, але часто передаються з покоління в покоління. Оскільки вони зроблені з високоякісної деревини і є цілісними, їм складно нанести пошкодження серйозніше простої подряпини або вм'ятини. Якщо дитина їх забруднить, то їх легко можна буде очистити, і вони знову будуть готові до роботи.

Дерев'яні іграшки ростуть разом з вашими дітьми

Купуючи дерев'яні іграшки для розвитку дитини, ви купуєте досить довговічну і універсальну річ, щоб вона могла рости разом з вашою дитиною. Малюки і дошкільнята можуть використовувати дерев'яні іграшки в найпростіших іграх і базових маніпуляціях, в той час як старші діти можуть вписувати їх в більш складні вигадані сценарії, використовувати їх в дослідженнях по геометрії і фізиці, а також для вирішення завдань. З розвитком умінь і розумових здібностей ваших дітей розширюється і сфера застосування дерев'яних іграшок. У той час як багато товарів для домашньої освіти мають рекомендовані вікові рамки, а сфера застосування дерев'яних іграшок настільки різноманітна, що вони підходять для різних вікових груп і рівнів розвитку.

Дерев'яні іграшки сприяють розвитку уяви

Дерев'яні іграшки дають дітям можливість управляти. У той час як деякі з них представлені у вигляді транспортних засобів, харчових продуктів або предметів побуту, вони все одно спонукають дітей використовувати уяву для того, щоб включати їх в процес навчання і гри. Інші дерев'яні розвиваючі іграшки представлені у вигляді основних фігур, таких як палички, кубики, арки, трикутники і кола. Ці форми дозволяють дітям вивчити способи їх застосування і придумати, як творчо використовувати їх в різних областях. Наприклад, діти можуть проводити фізичні експерименти, вибудовуючи за допомогою дерев'яних іграшок різноманітні конструкції, або вивчати геометрію, створюючи з них власні геометричні моделі.

Незважаючи на те, що освітні ресурси можуть подати вам ідеї по використанню дерев'яних іграшок для розвитку вашої дитини вдома, вони є лише відправною точкою, способом викликати в дитині інтерес до того, як вона придумає для них більш винахідливе застосування. Зокрема, діти молодшого віку можуть вписати практично будь-який предмет в будь-який сценарій. Оскільки більшість дерев'яних іграшок не має певного призначення, вони змушують дітей розтягувати свою уяву до ще більших меж.

Дерев'яні іграшки об'єднують в собі практичні навички

У своїх уявних іграх діти найчастіше схиляються до реальних життєвих сценаріїв. Наприклад, у дітей можуть бути дерев'яні іграшки у формі харчових продуктів і предметів побуту для гри в будинок або продовольчий магазин. Навіть якщо у дитини є тільки елементарні фігури, вона може почати використовувати їх для розвитку практичних навичок. Наприклад, дерев'яні палички можуть являти собою гроші при купівлі та продажу інших дерев'яних предметів. Червоні кружечки можуть стати полуницею, а сині - чорницею при приготуванні дерев'яного фруктового салату і т. д.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Автомат поздовжнього ...

КОМЕНТАРІ