Автомат поздовжнього точіння: Що потрібно знати?

Автомат поздовжнього точіння: Що потрібно знати?

05.03.18 14:11 0 1486

токарний автомат поздовжнього точіння з чпу, токарный автомат продольного точения с чпуВ даний час автомати поздовжнього точіння стають все більш популярними. В основному вони використовуються для виготовлення деталей складної форми, а також дуже дрібних деталей.

Автомат поздовжнього точіння застосуємо як в штучному, так і при серійному виготовленні деталей. Основні сфери використання даного обладнання - це електротехнічна, оптична та приладобудівна галузі промисловості.

В умовах промислового виробництва використовуються одно- та багатошпиндельні автомати. Вони можуть застосовуватися для виконання наступних операцій:

  • обробка конусів і канавок;
  • обробка фасонних поверхонь;
  • свердління;
  • накатка зовнішніх поверхонь;
  • фрезерування шліців у гвинтів;
  • нарізка зовнішньої та внутрішньої різьби.

Даний верстат має широкі можливості в обробці різних поверхонь: конічних, циліндричних, східчастих.

Токарний автомат поздовжнього точіння з ЧПУ - обладнання для тих, хто цінує надійність

В першу чергу, токарні автомати поздовжнього точіння характеризуються своєю максимально високою продуктивністю в процесі високоточної обробки складних деталей. На такому обладнанні можна обробляти металеві вироби з будь-яких металів: від м'яких, таких як мідь, до твердих, таких як легована сталь.

Токарні автомати поздовжнього точіння з ЧПУ - це сучасне, високотехнологічне обладнання за досить низькою ціною. Використання сучасного пристрою з ЧПУ дозволяє проводити переналагодження верстата під обробку нової деталі за максимально короткий час, досить лише поставити відповідну програму. Деталі, оброблені на токарному автоматі з ЧПУ, відрізняються високою точністю і стабільністю розмірів при серійному і великосерійному виробництві.

Види автоматів поздовжнього точіння:

  • Одношпиндельні. Такі токарні автомати вимагають мінімального обслуговування, необхідно тільки завантажувати магазин заготовками або заправляти пруток в шпиндель;
  • Револьверні. Такі токарні автомати відрізняються одночасним виконанням декількох операцій точіння. З їх допомогою можна здійснювати обробку різних поверхонь: конічних, торцевих, циліндричних, криволінійних; свердлити отвори і прорізати канавки.

Переваги токарних автоматів поздовжнього точіння з ЧПУ:

  1. максимально висока продуктивність і прийнятна ціна, роботи виконуються на високих швидкостях, що значно економить час, при цьому зберігається точність обробки заготовки з мінімальною шорсткістю;
  2. жорсткість конструкції і потужність приводу забезпечують високу продуктивність;
  3. можливість виготовлення деталей складних форм;
  4. мінімальний час переналагодження на нову деталь;
  5. мінімальна довжина залишку матеріалу дозволяє економити кошти на закупівлю.

Токарні автомати поздовжнього точіння з ЧПУ незамінні для підвищення ефективності виробництва, від штучного до серійного, а вироби, оброблені і виготовлені на такому обладнанні, відрізняються високою якістю і надійністю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 5 переваг розвиваючих ...
Наступна новина: Трактори МТЗ: Особливості

КОМЕНТАРІ