На Тернопільщині відзначили кращих платників податків у сфері бізнесу

На Тернопільщині відзначили кращих платників податків у сфері бізнесу

06.03.18 10:59 0 863
Стратегія розвитку нашої держави полягає у підтримці бізнесу, який легально працює, створює робочі місця, платить податки та піднімає середню заробітну плату. Адже від цього залежить добробут країни та її громадян. На цьому наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час зустрічі з керівниками підприємств, основними платниками податків за підсумками 2017 року.

Очільник області спільно з головою обласної ради Віктором Овчаруком, начальником головного управління ДФС у Тернопільській області Ігорем Комендантом та начальником Тернопільської митниці ДФС Оксаною Антонович вручили відзнаки найкращим підприємцям та аграріям, які водночас є й найбільшими платниками податків в області.

«Я дякую кожному підприємцю за всі ті справи які ми зробили разом у 2017 році, й оцінюю цю роботу не лише з боку сплати податків. Адже Тернопільська область отримує від вашої діяльності збільшення фондів розвитку місцевих бюджетів всіх рівнів, – зазначив Степан Барна. – І минулий рік для нас був унікальним, позаяк ми вийшли на високий показник формування фондів розвитку місцевих бюджетів – 3 млрд. грн. Для порівняння – у 2014 році, це був 1 мільярд гривень».

Водночас, голова ОДА зауважив, що завдяки чесній сплаті податків, ми маємо змогу ремонтувати дороги, на які у 2018 році закладено чималу суму коштів, лише на будівництво та ремонт сільських доріг говоримо про 240 млн. грн. Також поточний рік буде ключовим у напрямі розвитку первинного рівня медицини, а саме розвитку сільської медицини, у яку буде вкладено 178 млн. грн.

«Ми маємо за що дякувати нашому бізнесу і я дякую усім платникам податків за те, що працюємо спільно над розвитком нашої держави, а з нею – й області», – резюмував очільник області.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1209173362519580

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові проходить ...
Наступна новина: Тернопілля: головне ...

КОМЕНТАРІ