Тернопілля: головне управління Держпродспоживслужби в області відзначило дворіччя створення

Тернопілля: головне управління Держпродспоживслужби в області відзначило дворіччя створення

06.03.18 11:19 0 590
Заходи з відзначення кращих працівників Головного управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області відбулися в обласній філармонії. Заразом під час заходу провели загальні збори колективу. Відбулися урочистості з нагоди другої річниці створення служби в області.

Завдання служби докладати максимум зусиль та на належному рівні виконувати обов'язки та функції, покладені на неї державою, бути своєрідним сервісним центром між споживачем та підприємцем. Це підкреслив керівник відомства Василь Хомінець.

Привітали працівників з успішною діяльністю також голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук та заступник голови облдержадміністрації Юрій Юрик.

«Повноважень Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів – дуже широке. Та, без сумніву, спрямована ваша діяльність на виконання найвищої місії – дбати про здоров'я та безпеку людини. Переконаний, що в управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області працюють висококваліфіковані спеціалісти, люди, віддані своїй роботі та загальній справі, люди з почуттям високої відповідальності», – зазначив під час вручення подяк Віктор Овчарук.

У свою чергу, привітавши колектив від імені голови ОДА Степана Барни, Юрій Юрик, наголосив, що незважаючи на те, що служба досить нова, повноважень у її працівників досить багато, адже саме працівники Держпродспоживслужби стоять на сторожі безпечності та якості продуктів харчування, епізоотичного та санітарно-гігієнічного благополуччя.

Нагадаємо, Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба) утворена у вересні 2014-го на базі Державної ветеринарної та фітосанітарної служби і приєднанням до Служби, що утворилася, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів і Державної санітарно-епідеміологічної служби. 1 березня 2016 року було зареєстроване Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

За інформацією прес-служби ГУ Держпродспоживслужби в області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ