Снігопад у Чернігові не вщухає,але дороги чистяться

Снігопад у Чернігові не вщухає,але дороги чистяться

06.03.18 10:09 0 590
За прогнозом погоди, сніг у Чернігові йтиме ще до 8-9 години вечора. За цю добу його випало до 35 сантиметрів, причому десь 20 з них – за ніч.

Зважаючи на цей прогноз, комунальні підприємства міста розчищатимуть сніг протягом усього дня, а за ніч КП «АТП-2528» розраховує очистити 119 основних магістралей міста остаточно – щоби на них попереднього великого снігопаду ніби й не було.

Про це розповів директор підприємства Руслан Волок. Також він повідомив, що за минулу ніч (з 2 на 3 березня) всі 119 вулиць, які входять до маршрутів обслуговування снігоприбиральною технікою цього підприємства, чистили 2 рази.

Сніг падав так, що вночі замети на вулицях виникали по всьому місту – але на 5-6 ранку громадський транспорт вже міг проїхати скрізь. Жоден маршрут тролейбусу або автобусу через сніг не зупинився.

Щоночі вулиці міста розчищають 26 одиниць техніки цього комунального підприємства, і від початку снігопадів – тобто вже 6 діб – воно працює в цілодобовому режимі, у три зміни. Такий режим зберігатимуть до закінчення складних погодних умов.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ