У Чернігові проходить традиційний ярмарок "Що може жінка"

У Чернігові проходить традиційний ярмарок "Що може жінка"

06.03.18 10:51 0 627
У Чернігові вже шістнадцятий рік поспіль проходить ярмарок "Що може жінка", присвячений Міжнародному дню прав жінок і миру. Вчора, 2 березня, в ТЦ «МегаЦентр» відбулося урочисте відкриття ярмарку, учасники якого мали можливість продемонструвати свій потенціал та свої творчі роботи з різних напрямків діяльності. Від Чернігівської міської ради учасниць цього святкового заходу привітав начальник відділу соціально-економічного розвитку та підприємництва Управління економічного розвитку міста міської ради Володимир Бурдов. Також були присутні заступник директора Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА Світлана Полторацька, Президент організації Ліги ділових та професійних жінок Ірина Дорожкіна.

Загалом у ярмарку взяли участь понад 70 чернігівських жінок. На виставці були представлені солодощі, картини, природні засоби для краси та здоров'я ручної роботи. Крім того, молоді майстрині робили модні зачіски та мейкап відвідувачам. А для дітей були організовані майстер-класи з приготування солодощів.

Цього року на ярмарку вперше проводиться конкурс серед майстринь на найкращий чернігівський туристичний сувенір. Ярмарок триватиме і . Тож кожен охочий може протягом дня завітати та взяти участь у майстер-класах та інших конкурсах.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА «Новий Чернігів»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ