Гаряча вода в садочки Чернігова подається і буде подаватися в звичайному режимі

Гаряча вода в садочки Чернігова подається і буде подаватися в звичайному режимі

06.03.18 09:01 0 519
Учора в інформаційному інтернет-просторі з'явилася чергова брехлива новина – про нібито плани відключення гарячої води у дитячих садочках. Її розмістило видання "Високий Вал".

Новина абсолютно не відповідає дійсності.

Гаряча вода в садочки подається і буде подаватися в звичайному режимі. Більше того: навіть якщо і виникла би безвихідна ситуація і крайня необхідність вдаватися до відключень нагріву води, такі заклади зачіпалися би в останню чергу.

Поява ж неправдивої інформації свідчить або про свідомі маніпуляції, до яких чомусь вдалося видання, або про непрофесійність. Принаймні, в тексті немає жодних посилань на джерела інформації: ані осіб, які розповідають, ані навіть номеру садочку, де таке нібито переказали. Немає також і вказівок на жодні спроби авторів «новини» перевірити інформацію.

Ні до міської ради, ні до міського управління освіти видання ні з якими подібними питаннями вчора і не зверталося.

На жаль, це вже не перший випадок, коли запускається дезінформація. Закликаємо журналістів і всіх читачів критично ставитися до подібних повідомлень і обов'язково перевіряти їх по інших інформаційних джерелах. У свою чергу, прес-служба міської ради готова в цьому допомагати, викладаючи в загальний простір та надаючи документи та іншу допомогу при з'ясуванні фактів.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Регіональний ...
Наступна новина: У 2018 році на Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ