Як вибрати оригінальний подарунок чоловікові?

Як вибрати оригінальний подарунок чоловікові?

06.03.18 13:46 0 3870

Багато жінок напередодні кожного свята задаються питанням: "Що подарувати чоловікові?". Вибір подарунка для чоловіка набагато складнішим, ніж для дівчини. Адже чоловіки теж люблять отримувати подарунки. Що ж таке вибрати, чим здивувати, як порадувати? Не варто в першому-ліпшому магазині купувати піну для гоління або дезодорант, такий подарунок тільки засмутить. Вам необхідно гарненько подумати над тим, які у чоловіка інтереси, хобі, як він проводить вільний час. Подарунок повинен бути несподіваним, приємним, доречним. До речі, оригінальний подарунок для чоловіка можна купити в інтернет-магазині bodo.ua.

Загальні правила при виборі подарунка для чоловіка

Багато в чому вибір залежить від того, ким є для Вас чоловік. Будь то начальник, тато, брат, старий друг або кохана людина, всіх під одну гребінку НЕ зрівняти. Потрібен індивідуальний підхід. Також важливо врахувати деякі фактори, які сильно впливають на вибір подарунка, а саме:

  • вік;
  • професія;
  • захоплення;
  • стиль життя;
  • соціальний статус.

Вибираючи подарунок, орієнтуйтеся на інтереси чоловіка. Якщо його хобі рибалка, тоді прекрасним подарунком буде термосумка або термостакан. Не намагайтеся самостійно вибрати вудки або рибальські котушки для професійних рибалок, це дуже специфічний товар, при виборі якого важлива кожна дрібниця. Можете не вгадати з уподобаннями і просто даремно витратити гроші на подарунок.

Намагайтеся уникати непотрібних і нецікавих презентів, подарунки повинні приносити радість, адже який тоді в них сенс? Забудьте про наборах гелів для душу і чашки зі знаками зодіаку. Прикладіть трошки старань, враховуйте інтереси і захоплення конкретної людини, і тоді найкращою подякою стануть сяючі очі, а Ваш подарунок не поповнить колекцію речей, які припадають пилом в шафі.

З подарунком для шефа справи йдуть трохи складніше. Якщо колектив поклав на Вас таку відповідальність, проявіть творчий підхід. Напевно начальник є людиною, яка може дозволити собі багато речей, а таких людей складно здивувати. Не варто замінювати його похід в магазин своїм, купуючи щось банальне. Не потрібно намагатися вразити масштабністю і вартістю подарунка. Можна, наприклад, замовити в сувенірному магазині медаль з гравіюванням, завдавши на неї кращі якості шефа або оформити футболку надрукованою жартівливою фразою в стилі "Тому що я шеф!".

Топ 10 подарунків, які хочуть отримати чоловіки

Чоловіки досить часто самі не можуть відповісти на питання: "Що б їм хотілося отримати в подарунок?". Якщо Ви теж зайшли в глухий кут і просто без поняття на чому зупинити свій вибір, ми наведемо Топ 10 подарунків, які найчастіше хочуть отримати чоловіки:

  1. сучасний гаджет;
  2. предмети, пов'язані з хобі чоловіка;
  3. подарунковий сертифікат, наприклад, на стрибок з парашутом;
  4. оригінальні сувеніри (Ви можете самі розробити їх дизайн);
  5. квитки на футбольний матч, концерт улюбленої групи;
  6. пляшку якісного алкогольного напою;
  7. брендовий одяг, взуття;
  8. спортивну екіпіровку;
  9. сумку, рюкзак;
  10. чоловічі аксесуари.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ