В Житомирській області з 1 березня змінився принцип розрахунку посадових окладів військовослужбовців

В Житомирській області з 1 березня змінився принцип розрахунку посадових окладів військовослужбовців

07.03.18 10:30 0 637
З 1 березня 2018 року встановлюється залежність розмірів посадового окладу та окладу за військовим званням від прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Відповідні зміни передбачені постановою Кабміну від 30 серпня 2017 року № 704 «Про грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб», яка вступила в дію 1 березня 2018 року.

Таке рішення забезпечить щорічне зростання розміру грошового забезпечення в залежності від збільшення соціальних стандартів у державі.

Так, розміри посадових окладів, окладів за військовим (спеціальним) званням військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу визначаються шляхом множення розміру прожиткового мінімуму, встановленого законом на 1 січня календарного року (але не менше 50% розміру мінімальної заробітної плати, встановленого законом на 1 січня календарного року), на відповідний тарифний коефіцієнт.

Грошове забезпечення військовослужбовців складається з посадового окладу, окладу за військовим (спеціальним) званням, щомісячних та одноразових додаткових видів грошового забезпечення.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: благодійний ...
Наступна новина: На Тернопіллі право на ...

КОМЕНТАРІ