Більше 2,5 млн грн з обласного бюджету спрямують на розвиток футболу на Житомирщині

Більше 2,5 млн грн з обласного бюджету спрямують на розвиток футболу на Житомирщині

08.03.18 09:07 0 760
Більше 2,5 млн грн з обласного бюджету спрямують на Житомирщині на розвиток футболу.

Обласну програму розвитку футболу на 2018-2021 роки затвердили депутати 7 березня, під час чергової сесії обласної ради.

На на реалізацію завдань програми з обласного бюджету виділено 2,5 млн грн. Загалом передбачається, що на програму розвитку футболу у 2018 році спрямують більше 4 млн грн.

У рамках програми кошти з обласного бюджету будуть використовуватимуться на проведення змагань та чемпіонатів з футболу, надання фінансової та організаційної підтримки командам області з футболу та футбольним клубам області для підготовки та участі в чемпіонатах та кубках України, надання фінансової підтримки КП «Футбольний клуб «Полісся», придбання спортивного інвентарю футбольним клубам області, проведення ремонтних робіт футбольних полів, майданчиків з трав'яним покриттям, прилеглої до них території на умовах співфінансування тощо.

Довідково: Для занять футболом в області діє 32 стадіони, 257 футбольних полів та 52 спортивних майданчика зі штучним покриттям.

У 46 дитячо-юнацьких школах області займається 14907 дітей та підлітків. 27 дитячо-юнацьких спортивних шкіл мають відділення футболу, у яких займається 3890 вихованців, що становить 26% загальної кількості вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл. У дитячо-юнацьких спортивних школах області працює 108 тренерів-викладачів з футболу, з яких 50 штатних.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жителів Тернопільщини ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ