На Тернопіллі степан Барна вручив свідоцтва про народження 18-ти малюків

На Тернопіллі степан Барна вручив свідоцтва про народження 18-ти малюків

08.03.18 12:11 0 788
З важливою подією у житті – народженням дитини новоспечених батьків привітав голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна у Тернопільському перинатальному центрі «Мати і дитина». Очільник області разом з начальником Головного територіального управління юстиції Едуардом Кольцовим вручили свідоцтва про народження 12 дівчаток і 6 хлопчиків.

Завдяки пілотному проекту Міністерства юстиції, протягом 2017 року свідоцтва про народження, безпосередньо у пологових будинках області, отримали 3659 дітей. Загалом від початку дії проекту на Тернопільщині документи отримали більше 6 тисяч дітей.

Два роки тому на місці перинатального центру була руїна. там створено комфортні умови для матерів та дітей. Про це наголосив очільник області: «Думаю, що ви відчули комфорт у приміщеннях, в яких перебували. Ніхто не вірив у те, що ми завершимо реконструкцію перинатального центру. Багато хто говорив, що нічого не відбулося і не змінилося, але ви мали можливість перебувати у комфортних палатах, в теплі. Це говорить про те, що ми намагаємося дбати про майбутніх матерів та породіль, їхніх дітей і забезпечувати для них максимально комфортні умови», - наголосив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі гідно ...
Наступна новина: На Тернопіллі це ...

КОМЕНТАРІ