Сіаліс: Основні переваги

Сіаліс: Основні переваги

12.03.18 15:14 0 818

Сіаліс - це медикаментозний засіб, який відрізняється високою ефективністю і максимальним рівнем безпеки. Основними сферами його застосування є ериктильна дисфункція та доброякісна гіперплазія передміхурової залози. До речі, Сіаліс (Cialis, Сиалис) за доступною ціною можна купить в інтернет-магазині http://mileli.ru/.

Даний препарат відрізняється від аналогічних засобів рядом переваг:

Дієвість

Біологічно активні інгредієнти цього фармацевтичного засобу надають м'яку збуджуючу дію, поширюючи свій вплив тільки на область статевих органів. Хімічні сполуки, що потрапляють в кров разом з пігулкою Сіаліса, сприяють розслабленню клітин гладких м'язів, розташованих в печеристих тілах статевого члену.

Зниження загального тонусу відбувається через дію ацетилхоліну і оксиду азоту, які є природними фізіологічними агентами. Секреція ацетилхоліну здійснюється в нейронах парасимпатичної нервової системи. Виробленням окису азоту займаються ендотеліальні клітини і неадренергічні нехолінергічні нейрони.

В результаті відбувається придушення стану симпатичної нервової системи. При скороченні гладких клітин виділяється достатня кількість цГМФ і ФДЕ5. Гуанозін монофосфат дозволяє розширити артеріальні стінки і збільшити кров'яний приплив до області малого тазу.

При достатньому кровенаповненні печеристих тіл і скороченні швидкості венозного відтоку спостерігається зростання стійкої та тривалої ерекції. Чоловік, який вживає Сіаліс, отримує можливість здійснити статевий акт і відчути повне сексуальне задоволення. Медикаментозний препарат знижує ймовірність настання передчасного сім'явиверження, перешкоджаючи ранньому завершення статевого акту. Дані медичної статистики показують, що понад 81 % хворих з імпотенцією, які пройшли повний курс медикаментозної терапії, відзначають підвищення сексуальних здібностей.

Універсальність

Даний стимулятор можна використовувати для усунення негативних наслідків:

  • Психогенних порушень (фізичні і розумові перевтоми, депресивні стани і різні фобії, синдром нав'язливого очікування після серії невдалих статевих контактів);
  • Артеріогенних вражень після серйозних травм і атеросклерозування судин, вроджених аномалій розвитку статевого члена і гіпертонічної хвороби, а також куріння і алкоголізму. Дистрофічні зміни, що відбуваються в кавернозній тканині, провокують недостатнє кровопостачання в органах малого таза та чоловік поступово втрачає здатність відчувати повноцінну ерекцію;
  • Венозних розладів;
  • Вікових змін.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Однокімнатна квартира - ...
Наступна новина: Як вибрати сервіс для ...

КОМЕНТАРІ