Розпис стін в інтер'єрі

Розпис стін в інтер'єрі

14.03.18 20:30 0 1380

Як оформити інтер'єр свого улюбленого житла? Зробити його більш красивим, екзотичним, індивідуальним? У кожного, напевно, є з цього приводу свої секрети, маленькі хитрощі. А от сучасні дизайнери інтер'єрів пропонують один дуже цікавий прийом, що дозволяє перетворити інтер'єр в ексклюзивне житло. І що б це могло було? Не повірите, звичайна розпис стін та стель в інтер'єрі! Саме малюнок, вміло зроблений майстром-живописцем здатний творити такі дива. Про це і піде мова в нашій статті і розповість нам про це головний редактор сайту http://interiorfor.com на якому безпосередньо можна переглянути приклади малюнків на стіні у квартирі.

Перш ніж розкрити тему: «Розпис стін в інтер'єрі», хочеться відзначити, що сьогодні дизайн інтер'єрів як специфічна область мистецтва є найбільш затребуваним, дуже популярним полем діяльності для багатьох сучасних художників. Вони працюють в будь-якому жанрі: портрети, натюрморти, пейзажі...

Але найбільш цікаві роботи художників в області дизайну інтер'єрів - це розпис стель і стін. Розписи на стінах просто захоплюють. І це не дивно, адже художники черпають своє натхнення в красі природи, що їх оточує - і нехай це не здасться банальним. Підйом в творчості у митців викликають:

  • блакитні мальовничі вершини скель;
  • серпанок хмар;
  • панорама берегів;
  • дзюрчання води величних річок і струмуючих джерел.

Як виконується розпис стін і стель?

Роботи по розпису стін в приміщеннях найчастіше виконуються на основі найпоширенішої технології - класичної. Фарби використовуються масляні. На вибір застосовуваної техніки і матеріалу впливає якість поверхонь під живопис, а також сам художній задум майстра.

Розпис може наноситися безпосередньо на стіну, стелю і так далі - по штукатурці, а також на панелі МDF або ж полотно, які по закінченню робіт кріплять на потрібне місце - поверхню стіни, стелі або інші елементи інтер'єру.

Чудово, підкреслюючи відмінний смак господарів будинку, виглядають окремі мальовничі, розписні предмети меблів, або їх окремі елементи, деталі інтер'єру, виконані у вигляді кесонів - живописних вставок.

Такі роботи - кесони, малюнки на стінах в інтер'єрі є досить складними у виконанні і досить трудомісткими, тому ніколи не бувають дешевими. Особливу цінність мають ті розпису стін і стель в інтер'єрі, в яких присутня складність стилю виконання та самого художнього задуму, а також наявність таких сюжетних наповнень, як багатофігурні пейзажі. На вартість робіт також впливають і умови роботи, наприклад, важкодоступність, висотність об'єкта, які ускладнюють виконання роботи. Головне, що хочеться зробити, це розповісти про малюнках на стінах в інтер'єрі, а також показати найвдаліші мальовничі, красиві інтер'єри, виконані кистями талановитих художників.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Заказ цветов через ...
Наступна новина: Житомирщина: за якими ...

КОМЕНТАРІ