На Житомирщині напрацьовують регіональний план реформування інтернатів.

На Житомирщині напрацьовують регіональний план реформування інтернатів.

15.03.18 11:58 0 483
Житомирська область на передовій щодо реформування закладів і вже напрацьовує регіональний план реформування інтернатних закладів.

Представники сфери освіти, охорони здоров'я, соціальної політики, фінансів спільно із фундацією «Lumos» 12 березня, розпочали триденний тренінг, де і розробляють ідеї плану.

« із фундацією «Lumos» ми розпочали триденний тренінг. На ньому ми напрацьовуємо ідеї до плану реформування інтернатів. Зараз у нас стадія напрацювання, як області розробити цей план – як дітей влаштувати, які послуги надавати, скільки їх потрібно, які будинки будувати та інше. Це таке стратегічне планування до 2026 року. Вже у середу ми презентуємо результат нашої роботи – регіональний план», – сказала начальник управління освіти і науки ОДА Лариса Шевчук.

За Національною стратегією і планом дій, затвердженим Урядом, кожен регіон у цьому році має затвердити регіональний план дій. Саме Житомирщина буде першою і на цьому досвіді інші регіони будуть розробляти свої плани – буде відбуватися трансформація закладів та створення послуг.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині процес ...
Наступна новина: У громадському транспорті ...

КОМЕНТАРІ