В Житомирській області голова ОДА Ігор Гундич із замміністра економіки Наталією Микольською обговорили питання передачі земель ОТГ

В Житомирській області голова ОДА Ігор Гундич із замміністра економіки Наталією Микольською обговорили питання передачі земель ОТГ

15.03.18 10:15 0 450
Об'єднані територіальні громади мають розуміти, як можна користуватися землями, які передає їм Держгеокадастр із державної у комунальну власність.

Про це сказав 13 березня, голова ОДА Ігор Гундич під час зустрічі із заступником Міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталією Микольською.

«Передача земель у комунальну власність об'єднаним територіальним громадам – це правильний крок. Громади мають розуміти, як ними можна користуватися. Такі землі можна давати інвесторам у користування для розвитку їхнього бізнесу, а громади, у свою чергу, отримуватимуть податки у місцевий бюджет. За ці кошти громади можуть ремонтувати дороги, школи, створювати щось нове. Всім інвесторам, які працюють на території Житомирщини ми допомагаємо. У нас працює Рада інвесторів, де ми вирішуємо мінімум 80% піднятих питань, бо інакше – навіщо вона потрібна. У складі ради є і експортери», – сказав Ігор Гундич.

За словами Наталії Микольської, Рада з просування експорту при Мінекономрозвитку постійно проводить семінари, тренінги. Вона створена для того, щоб компанії мали змогу співпрацювати. На інтернет-ресурсах постійно оновлюється інформація для представників бізнесу про ті чи інші пропозиції, якими вони можуть скористуватися для експортування своєї продукції або товарів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ