На Тернопільщині реалізовуватимуть проекти розвитку підприємництва завдяки міжнародній співпраці

На Тернопільщині реалізовуватимуть проекти розвитку підприємництва завдяки міжнародній співпраці

15.03.18 12:36 0 512
Робоча зустріч щодо підтримки підприємництва та залучення іноземних інвестицій в Тернопільщину відбулася за участі Тернопільської обласної державної адміністрації та представників Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща за сприяння Тернопільського регіонального центру підтримки підприємництва. Сторони обговорили напрямки майбутньої співпраці.

Про те, що Фонд міжнародної солідарності Республіки Польща у 2018 році має намір реалізувати проекти, у тому числі спрямовані на розвиток підприємництва, зазначив голова Фонду Мцей Фальковський. Також він наголосив, що з кінця 2013 року організація активно підтримує проєвропейські зміни в Україні, зокрема децентралізацію.

«Ми охоче підтримуємо ініціативу співпраці та готові до реалізації спільних інвестиційних проектів. На сьогоднішній день в області сформовано 40 об'єднаних територіальних громад, які володіють достатнім фінансовим ресурсом для реалізації, у тому числі співфінансованих проектів. Я переконаний, що майбутня співпраця стане одним з елементів сприяння розвитку області» - зазначив заступник голови-керівник апарату Тернопільської ОДА Ігор Вонс.

Також в рамках співпраці передбачаються стажування в Польщі представників МСБ та місцевого самоврядування, навчальні поїздки, допомога в налагодженні контактів з польськими партнерами.

«Тернопільський регіональний центр підтримки підприємництва буде активно налагоджувати співпрацю з Фондом. Ми налаштовані сприяти написанню якнайбільшої кількості проектів та залучати значний фінансовий ресурс для розвитку сфери підприємництва області», - підкреслила директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА Галина Воляник.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ