Тернопільські біатлоністи здобули срібло в естафеті на Кубку світу

Тернопільські біатлоністи здобули срібло в естафеті на Кубку світу

15.03.18 10:32 0 460
Cрібну нагороду вибороли українські біатлоністи у змішаній естафеті на сьомому етапі Кубка Світу з біатлону, що відбувся у фінському Контіолахті. Нашу збірну на гонці представили тернополяни Анастасія Меркушина та Дмитро Підручний, а також їхні колеги по команді Віта Семеренко і Артем Прима. Першу сходинку посіли італійці – вони випередили наших спортсменів лише на півтори секунди. Відтак український квартет фінішував другим. Бронзова медаль дісталася збірній Норвегії, яка відстала від українців на 9,1 секунди, - інформує НОК України.

Додамо, що Анастасія Меркушина та Дмитро Підручний представляють обласну ШВСМ та обласне товариство «Динамо» Україна. Дмитро Підручний – аспірант ТНПУ ім.В.Гнатюка, а Анастасія Меркушина – випускниця ТНЕ, наголосили в управліннi фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

«У мене так багато емоцій. Я ще не мала нагород у цьому році – це перша, тож я щаслива» - ділиться враженнями спортсменка на «UA:biathlon».

Як коментує виступ наших земляків Федерація біатлону України, Анастасія Меркушина, яка отримала на гонку місце стартера, на двох вогневых рубежах показала майстер-клас всім суперницям і на дистанцію останнього кола пішла лідером, не використавши жодного запасного патрона! І не дивлячись на те, що лідерство втримати не вдалось, сьома позиція і 19 секунд відставания від Словаччини, яка очолила пелотон, означало – ми в боротьбі за вищі місця. А для Дмитра Підручного це був етап всієї його попередньої кар'єри, коли нагорода команди цілком і повністю залежала тільки від нього, - наголошують фахівці.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Житомирщині лісівники ...

КОМЕНТАРІ