Тернопільщина бере участь у Форумі «Європа – Україна» в місті Жешув

Тернопільщина бере участь у Форумі «Європа – Україна» в місті Жешув

15.03.18 12:16 0 495
Туристичний потенціал Тернопілля представляє делегація з нашої області на Форумі «Європа – Україна», що проходить у польському місті Жешув. Очолює делегацію заступник голови облдержадміністрації Олег Валов. Також участь у Форумі беруть й представники Лановецького, Чортківського та Теребовлянського районів.

Відділ туризму ОДА традиційно представляє найколоритніші та найцікавіші родзинки нашого краю. Також учасникам форуму роздають буклети та брошури із цікавою інформацією про 34 замки, а найбільша кількість замків, до речі, зосереджена саме у Тернопільській області, про розвиток аграрного та екологічного туризму, адже вже цього року Тернопільщина буде працювати за проектом «Тернопільське Придністер'я», що дозволить розвивати туристичну інфраструктуру та залучати до нашого краю інвесторів і відповідно створювати нові робочі місця, залучати туристів та наповняти місцеві бюджети.

На Форумі, який є добрим майданчиком для презентації тернопільського краю на міжнародній арені, розглядаються кілька панелей: «Бізнес та економіка»; «Європейська інтеграція та реформи»; «Міжнародна політика»; «Спільнота». Водночас, говорять й про децентралізацію та регіональний розвиток.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ