Завдяки успішному впровадженню системи електронних закупівель Тернопільщина зекономила понад 383 млн грн

Завдяки успішному впровадженню системи електронних закупівель Тернопільщина зекономила понад 383 млн грн

15.03.18 13:42 0 469
Понад 250 представників державних та комунальних підприємств, установ, організацій, а також суб'єктів підприємницької діяльності області взяли участь у безкоштовному семінарі-навчанні щодо здійснення електронних державних закупівель Prozorro, який відбувся в Тернопільській обласній державній адміністрації.

Захід організовано департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації за участю експерта, уповноваженого Мінекономрозвитку України на проведення такого роду навчань – Ірини Корди. Даний семінар присвячений нововведенням у законодавстві, а також проблемним питанням, що виникають при здійсненні державних закупівель як у державних замовників, так і в представників бізнесу.

Загалом на Тернопільщині від початку запровадження системи Prozorro організовано понад 40 аналогічних семінарів на обласному та районному рівнях, якими охоплено всі райони області.

Завдяки успішному впровадженню системи електронних закупівель, в області на зекономлено понад 383 млн гривень бюджетних коштів та підписано договорів на загальну суму 8,9 млрд гривень.

Враховуючи велику кількість учасників заходу, які прийшли з конкретними запитаннями, цикл семінарів-навчань продовжуватиметься і надалі. Слідкуйте за анонсами.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відкриють ...

КОМЕНТАРІ