У Чернігові Асоціація міст України провела практикум з питань публічних закупівель у системі ProZorro

У Чернігові Асоціація міст України провела практикум з питань публічних закупівель у системі ProZorro

16.03.18 09:22 0 466
У Чернігові проходив практикум Чернігівського регіонального відділення АМУ із застосування законодавства на тему: «Практичні аспекти реалізації законодавства в сфері публічних закупівель. Система ProZorro». Практикум є частиною проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

Засідання, що пройшло у Чернігівській міській раді, провів виконавчий директор Чернігівського РВ Асоціації міст України Михайло Литвин. Участь у ньому взяли голови (або їх профільні заступники) міських, селищних та сільських рад, начальники відділів економічного розвитку, представники ЗМІ.

Теми, що обговорювалися:

«Сучасний стан системи закупівель. Закон України «Про публічні закупівлі». Загальні умови здійснення закупівель»,

«Загальний огляд електронної системи закупівель. Теоретичні та практичні аспекти здійснення допорогових закупівель з використанням системи ProZorro»,

«Тендерна документація та особливості проведення відкритих торгів. Оскарження процедур закупівель»,

«Практичні аспекти здійснення переговорної процедури закупівлі. Звітність щодо здійснення закупівель. Відповідальність за порушення вимог Закону».

Перед учасниками практикуму з роз'ясненнями щодо поставленої тематики виступили модератор заходу Зінаїда Рубан, викладач ЦППК, Микола Силенко, регіональний консультант з бюджетних питань АМУ, Павло Степанов, начальник відділу ресурсного забезпечення розвитку територій, з питань державних закупівель та державного сектора економіки Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації. Виступаючі відповіли на всі запитання учасників заходу, який щойно завершився.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КП ...
Наступна новина: Державна прикордонна служба ...

КОМЕНТАРІ