Місто Чернігів профінансує роботу флоат-камери в цетрі реабілітації «Ресурс»

Місто Чернігів профінансує роботу флоат-камери в цетрі реабілітації «Ресурс»

16.03.18 10:08 0 469
Місто Чернігів допоможе реабілітаційному центру «Ресурс» профінансувати технічне обслуговування флоат-камери - унікального і затребуваного пацієнтами реабілітаційного приладу, який служить для психологічної релаксації і зняття больового синдрому.

Як відомо, чернігівський центр психолого-соціальної допомоги «Ресурс» є громадською організацією, яка на безоплатній основі опікується воїнами АТО та родинами загиблих, вирішуючи одну з гострих соціальних проблем. У зв'язку з цим «Ресурс» входить до переліку ГО, які місто підтримує матеріально. Йому надане в користування комунальне приміщення, а також - за Програмою підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2018 рік - виділяються кошти на оплату комунальних послуг, енергоносіїв та інших обов'язкових платежів.

на засіданні виконкому міської ради погоджені зміни до цієї програми, які передбачають додаткове фінансування центру «Ресурс» у сумі 24 тис грн на рік на технічне обслуговування флоат-камери. Говорить Ірина Брусильцева, керівник відділу звернень міської ради (саме в компетенції цього відділу ведення даної програми):

- Флоат-камера - це велика закрита капсула з дуже солоною морською водою. У Чернігові це єдиний такий реабілітаційний прилад. За інформацією центру «Ресурс», він користується попитом серед людей, якими там опікуються. Подібні камери є ще в Трускавці та Прилуках, а також про намір закупити її оголосили в Дніпрі. Чернігівську флоат-камеру не купували – її розробили і збудували для реабілітаційного центру інженери нашого міста. */blockquote

Проект змін до Програми підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2018 рік буде винесений на найближче сесійне засідання міської ради.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ