Промисловий потенціал Тернопільської області презентують на Східному ярмарку в Жешуві

Промисловий потенціал Тернопільської області презентують на Східному ярмарку в Жешуві

16.03.18 10:45 0 429
Протягом двох днів у польському місті Жешув триває міжнародний форум Європа – Україна. Делегація з Тернопільщини також там. Крім панельних дискусій, під час яких говорять на найактуальніші для сьогодення теми, наша область бере ще й участь у в Східному ярмарку з туристичним та промисловим потенціалом.

Стенд Тернопілля користується дуже великою популярністю, про це, власне, й свідчать багато відвідувачів. Почесними гостями стали й Посол України в Польщі Андрій Дещиця, Посол Польщі в Україні Ян Пєкло, представник українців в Угорському Парламенті Ярослава Хортяні, Генеральні та Почесні консули.

Нагадаємо, делегацію з Тернопільщини очолює заступник голови облдержадміністрації Олег Валов. Також участь у Форумі беруть й представники Лановецького, Чортківського та Теребовлянського районів. Основні теми для спілкування, які представлені на форумі та є добрим майдаником для обміну думками та досвідом, такі: «Бізнес та економіка»; «Європейська інтеграція та реформи»; «Міжнародна політика»; «Спільнота».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: З 19 березня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ