Для підприємців Тернопільщини провели тематичний тренінг

Для підприємців Тернопільщини провели тематичний тренінг

16.03.18 11:52 0 503
Учасники Тернопільського регіонального Бізнес-інкубатора, суб'єкти господарювання та працівники мережі Центрів підтримки підприємництва області взяли участь у тематичному тренінгу, під час якого обговорили особливості та переваги лізингу. Відбувся захід в облдержадміністрації.

За словами директора департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Галини Воляник, проведення таких заходів в напрямку покращення та спрощення доступу до фінансових ресурсів має важливе значення особливо для суб'єктів малого та середнього бізнесу. Тому важливо співпрацювати й розвивати подібні заходи.

Власне, під час тренінгу обговорили перспективу використання лізингу підприємствами, а також переваги й недоліки використання фінансового та оперативного лізингу техніки чи обладнання. Провели принагідно й практичні вправи для детальнішого ознайомлення з даною послугою.

Додамо, що захід організовано Тернопільським регіональним центром підтримки підприємництва за сприяння Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України та Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» (USAID Ukraine – USAID Україна).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Житомирі вшанували ...

КОМЕНТАРІ