У Чернігові відкрили новий Паспортний центр

У Чернігові відкрили новий Паспортний центр

17.03.18 14:53 0 543
В Чернігові урочисто відкрили новий Паспортний центр. У цьому урочистому заході взяв участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Знаходиться центр у лівому крилі Управління державної міграційної служби України в Чернігівській області за адресою вулиця Шевченка, 51-а. Облаштували його аби покращити якість обслуговування клієнтів та зменшити черги.

До оформлення документів здійснювалося в Управлінні в двох кабінетах. Тепер у центрі створили аж шість робочих місць. Наразі тут готові приймати до 70 людей на день, а після розширення, яке планується, ця цифра сягне 300 відвідувачів за день. Паспортний центр працюватиме за принципом відкритого простору – технологія open space. У центрі можна оформити та отримати біометричний закордонний паспорт, паспорт громадянина України у формі пластикової ІD-картки.

На реконструкцію цієї будівлі з міського бюджету Чернігова загалом було виділено майже 3 млн грн. А саме, на благоустрій території біля будівлі - 1 269 тис грн, на капітальний ремонт приміщень - майже 733 тис грн, на реконструкцію самої будівлі - 978 тис грн.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Відроджена ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ