Яке чоловіче взуття подобається жінкам?

Яке чоловіче взуття подобається жінкам?

18.03.18 00:31 0 1726

Сьогодні ми розглянемо чоловіче взуття, яке сильно подобається представницям слабкої статі і розповість нам про нього співробітник інтернет-магазину https://maxstep.com.ua/catalog/muzhskaya/, в якому його безпосередньо можна придбати. Отже, чоловіки, увага!

Туфлі з замашками

Прості вузьконосі моделі вже не котируються, а у деяких леді вони асоціюються з провінційністю. Зараз в пошані туфлі, які мають благородне походження. Це старі добрі оксфорди, монки, броги. Виконані вони повинні бути з дорогої натуральної шкіри, вітаються благородні відтінки, помірні візерунки перфорацією або переливи тонів.

Оскільки жінки вважають, що чоловік повинен бути заможним, ця якість просто зобов'язана бути присутньою у взутті. Звичайно, з цінником ходити не варто, але вибирайте моделі відповідного зовнішнього вигляду. Ось дивишся на туфлі, і розумієш, що це - дорого. Але поєднувати їх важливо з таким ж одягом, щоб образ в цілому вийшов шляхетним, привабливим і стильним.

Під забороною:

Категорично не допускаються в вашому гардероб туфлі з квадратними або довгими гострими носами. Помірна завужені і загостреність - цього достатньо. Крім того, пам'ятайте, взуття має бути блискучим від чистоти, а не від того, що виконане з дешевої лакової шкіри. Туфлі в стилі "дорого-багато", які блищать на 3 км і мають яскраву дешеву фурнітуру - це табу.

Кросовки і кеди не для спорту

Помилково вважають, що жінки не люблять спортивний стиль. Ні, вони не вітають тренувальні костюми на побаченні і в офісі, але до стилізованого одягу відносяться цілком благодушно. Якщо це класні речі спортивного фасону, які підкреслюють спортивну фігуру, то леді будуть навіть дуже "за".

При цьому, в залежності від приводу, зелене світло дають як кросівкам, так і кедам. Тільки виглядати вони повинні як трендове модельне взуття, а не тренувальне взуття, в якому ви займаєтеся в спортзалі.

Під забороною:

Занадто епатажні, яскраві, "вирви око" моделі. Такі кеди і кросівки дозволяються тільки підліткам, а на чоловіках постарше. Жінки хочуть бачити щось більш стримане, лаконічне, чоловіче.

Черевики для міста

Вибираючи тепле взуття, не задивляйтеся на те, що прийнято носити в спеціальному кліматі. У наших широтах жінки люблять звичайні міські шкіряні черевики. У пошані челсі, які завжди виглядають статусно і привабливо для слабкої статі. Моделі з заокругленим подовженим миском на пряжках, шнурівці, блискавці на невеликому каблуці - ось універсальний варіант.

Для любителів спортивного стилю допускаються черевики більш грубого фасону. Ті ж хайкери, адаптовані під міські джунглі, виглядають вельми доречно з джинсами і некласичними брюками. Або черевики в стилі Timberland додадуть своєму власникові пару балів до привабливості.

Під забороною:

Більшість жінка сходиться на думці, що армійським черевиків не місце в місті. Тому прибирайте всі моделі з натяком на армію, полювання, будь-які субкультури, якщо хочете сподобатися якійсь міський модниці.

Крім того, жінки не люблять на чоловіках уггі (які самі із задоволенням носять), мунбути, валянки. Таке взуття здається немужнє, тому не викликає захоплення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ